Workshops

bij The Florist

Wil jij ook een workshop bloemschikken volgen? Neem je je vrienden mee? Of ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan kun je terecht bij een workshop van The Florist. De workshops worden meerdere keren per jaar gegeven.

Maak je eigen bloemstuk

Maak je eigen bloemstuk samen met vriend(innen) of collega’s bij The Florist in Mill. Een aantal keer per jaar verzorgen wij namelijk voor jou een workshop. Tijdens de sessie maak je een eigen seizoensgebonden bloemstukje. Dit onder leiding van een ervaren én gediplomeerde bloembindster. De workshop start met een kleine kennismaking. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee. Dan is het tijd om je groene vingers te ontdekken. Een collectie van bloemen en planten ligt namelijk op jou te wachten. Haal de bloemist in jezelf naar boven en maak je eigen bloemstuk.

null

Volg een workshop

Wil je met tenminste 12 vrienden, familieleden, collega’s of andere bekenden de workshop volgen? Dan kun je een eigen workshop boeken. De kosten inclusief alle benodigdheden zijn vanaf €35,- per persoon.

Deze workshop is ook leuk als bedrijfsuitje. Houd je het uitje liever in je eigen bedrijfskantine? Op jouw verzoek komen we graag naar jou toe.

Enthousiast? Schrijf je dan in voor een van onze workshops via onderstaand inschrijfformulier. Graag horen wij met hoeveel personen je komt.

Prijs al vanaf €35,- per persoon all-in

Inschrijfformulier

Workshops

Inschrijfformulier workshops

 

verificatie